Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Thursday, 6 August 2009

YB MENTERI KEWANGAN II LULUS RM 50,000.00 UNTUK TABUNG PENDIDKAN BHG AYER HITAM....... by Halid Saat
2 OGOS 2009 AYER HITAM - "UMNO DAN BARISAN NASIONAL AKAN BANGKIT SEMULA DENGAN PENCAPAIAN YANG LEBIH CEMERLANG" KATA YB DATO' SERI AHMAD HUSNI BIN MOHAMAD HANADZLAH MENTERI KEWANGAN II SEMASA MENYAMPAIKAN UCAPAN PERASMIAN DI PERSIDANGAN PERWAKILAN UMNO BAHAGIAN AYER HITAM DI DEWAN MUAFAKAT SEMARANG PARIT SEMARANG, AYER HITAM.BELIAU YANG JUGA BENDAHARI UMNO MALAYSIA MENYATAKAN BAHAWA PERKEMBANGAN TERKINI MENUNJUKKAN PENGARUH PAKATAN PEMBANGKANG SEMAKIN MEROSOT. UMNO DAN BARISAN NASIONAL AKAN BANGKIT SEMULA DENGAN ADANYA FAKTOR PENGHARAPAN.DIKALA KEMELUT MELANDA MAKA MENJELMALAH TOKOH "YAB DATO' SERI MOHD NAJIB BIN TUN ABD RAZAK" SEBAGAI PENGHARAPAN SELURUH RAKYAT MALAYSIA.SATU MALAYSIA, RAKYAT DIDAHULUKAN, PENCAPAIAN DIUTAMAKAN MENJADI PENGHARAPAN YANG BERMAKNA UNTUK MASA HADAPAN MALAYSIA.DI MAJLIS PERASMIAN TERSEBUT, BELIAU JUGA MENGUMUMKAN KELULUSAN RM 50,000.00 UNTUK TABUNG PENDIDIKAN UMNO BAHAGIAN AYER HITAM.
(Sumber S/U UMNO Halid Saat)By M

2 comments:

zedmagel said...

Salam Bro Halid,

Kalau YB nak bagi tu biar le banyak sikit, kalau setakat jumlah RM50,000.00 lulus tabung pendidikan sekolah tu kecil saje.

Kalau bangsa lain mereka sumbang untuk satu sekolah sahaj 5 juta. Meh minta YB tambah lagi.

Oleh Ajey Suggeh. said...

tahniah