Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Monday, 24 August 2009

The Lallang...


"Dulu susah nak tengok orang Cina bawa bendera PAS. Mereka takut. Sekarang mereka sudah yakin. Kita nak bawa politik baru dalam masyarakat," katanya sambil menambah, kerajaan Pulau Pinang pimpinan Lim Guan Eng turut membela Sekolah Agama Rakyat (SAR) di negeri itu dengan memberi bantuan kepada SAR.
AJK PKR Pulau Pinang, Johari Kassim berkata.Sumber Malaysiakini.

Mereka takut. Sekarang mereka sudah yakin.,ya..saya setuju pendapat AJK PKR uersebut, bagaimana rakan pembaca dari UBAH,
Dulu mereka takut nak hina Islam, tapi sekarang mereka sudah yakin untuk menghina Islam, nak bawa politik baru dalam masyarakat, politik menghina bangsa dan agama dalam masyarakat , adakah bergitu,seperti pendapat saya.
Ingatlah anak bangsaKu, Sayangi Agama, Sayangi Bangsa, Sayangi UMNO.
Ingatlah ungkapan ini.
Untung sekarung, rugi seguni.
Untung se Kampung, rugi se Negeri.
By M.69

0 comments: