Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Friday, 28 August 2009

Program Tahlil,Berbuka Puasa dan Solat Tarawikh Kg OLAK BATU

Kampung Olak Batu 28 Ogos 2009,Jumaat - UMNO Cawangan Olak Batu bersama Masjid dan Surau Kampung Olak Batu,akan menganjurkan Majlis Bacaan Tahlil,Berbuka Puasa dan Solat Tarawikh Sempena Menyambut Hari Kemerdekaan Ke 52 Tahun seperti ketetapan berikut :

Tarikh : 31 Ogos 2009 / Isnin
Tempat : Masjid Jamek Kampung Olak Batu
Majlis : 6.00 petang

Sebelum itu,pada sebelah pagi Ahli Jawatankuasa UMNO Cawangan Olak Batu dan Masjid dan Surau Kampung Olak Batu mengadakan Program Memasak Bubur Lambuk dan akan mengagihkan kepada semua penduduk Kampung Olak Batu dan menghantar ke Rumah Anak-Anak Yatim di Batu Pahat.

( Sumber oleh Ejat )By M69

0 comments: