Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Friday, 31 December 2010

TAHNIAH!!! Harimau MALAYA...DunSemarang mencadangkan agar dimasukkan ke dalam "Malaysian Book of Records"Kami Warga UMNO DunSemarang, mengucapkan Tahniah dan Syabas di atas kejayaan Skuad Harimau Malaya yang menjadi juara. Tahniah..sekali lagi kerana Pasukan kita di hormati sebegitu rupa..hingaa boleh di hantar dan di iringi dengan kereta Perisai..Syabas. Kami mencadangkan agar peristiwa ini di masukkan ke dalam senarai "BUKU REKOD Malaysia". Satu peristiwa yang membanggakan. Belum terjumpa di mana-mana tempat seperti ini..TAHNIAH..TAHNIAH..Kami ingin memberi seterus penghargaan agar pihak Kerajaan, menyenaraikan peristiwa ini ke "Malaysian Book of Records", agar menjadi iktibar. teladan dan semangat 1 MALAYSIA.(Foto ihsan dari www.gempak.org) bym69.

0 comments: