Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Friday, 17 December 2010

Al-Fatihah...Datuk Sulaiman Taha Adun Tenang.

KUALA LUMPUR: Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Tenang, Johor, Datuk Sulaiman Taha, 59, meninggal dunia di Hospital Pakar Ampang Puteri Kuala Lumpur, kira-kira jam 1 pagi tadi.Allahyarham dimasukkan ke unit rawatan rapi (ICU) hospital berkenaan sejak 25 November lalu kerana jangkitan kuman dalam darah serta suhu badan yang tidak stabil. Isteri Sulaiman, Datin Noraini Yaakop berkata, suaminya dimasukkan ke Hospital Segamat pada 23 November lalu kerana demam dan tidak sedap badan sebelum dipindahkan ke Hospital Pakar Ampang Puteri(Sumber Berita Harian).

Kami warga UMNO Bhg Ayer Hitam dan Dun Semarang, mengucapkan Takziah kepada keluarga Allahyarham Datuk Sulaiman Taha. Semuga rohnya dicucuri rahmat Allah SWT.
Untuk rujukan DUN Tenang
klik (http://ww2.utusan.com.my/utusan/special.asp?pr=pilihanraya2008&pg=johor.htm)
Klik (http://adun.johordt.gov.my/index.php/tenang/2009/06/22/profail-adun-2)
By M69

0 comments: