Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Monday, 20 December 2010

Hari Keluarga. UMNO Seri Kota Yong Peng.


Trikh :12 disember 2010 (Aad)
Lkasi : Pdang Futsal Seri Kota.
Ativiti : sukan rakyat, karaoke.
Hari keluarga UMNO Caw Seri Kota, Yong Peng bersama Ketua Pemuda Johor.
Saudara Fadil Bin Maskon. Mendapat sambutan yang meriah dan segala aktiviti berjalan lancar. Hari kelurga ini sebagai satu aktiviti riadah antara Ahli akar umbi UMNO, bersama AJK dan Pemimpin UMNO. Dalam ucapanya Saudara Fadil Maskon menyeru agar kita semua sebagai ahli UMNO dan Melayu dari beberapa peringkat usia terus mengeratkan silaturahim, bersatu demi menjamin kelangsungan UMNO dan anak-anak dimasa hadapan. Inilah adalah peluang antara kita dapat bersua muka, bertukar pendapat sambil beriadah. (Sumber Berita dan Foto dari Pejabat UMNO Ayer Hitam. Terima kasih) By M69.

0 comments: