Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Tuesday, 21 December 2010

SAN EXPRESS


IPOH 20 Dis.Nahas ngeri kira-kira pukul 11.50 pagi di Kilometer 15, Jalan Simpang Pulai-Cameron Highlands itu turut meragut nyawa rakyat tempatan iaitu pemandu bas, Omar Shahidan 48. Bas dua tingkat milik San Express Holiday dengan nombor pendaftaran AFX 2266 itu didaftarkan di Perak tetapi berpusat di Changloon, Kedah Walau apa pun punca kejadian, kami warga UMNO Dun Semarang ingin mengucapkan "Salam Takziah" kepada keluarga Omar Shahidan. Semuga keluarganya tabah dalam menghadapi dugaan di akhir tahun 2010. Kami di sini sedang menanti sebarang berita "ADAKAH" lawatan susulan dari mana-mama pihak terhadap beliau seperti lain lain pemandu yang lain.... Maklumlah pemandu ini adalah rakyat tempatan berketurunan Melayu..mungkin hanya rakyat kelas DUA di bumi sendiri...Bukan Tuan...dan tidak Berdaulat. Yang PASti tUAN nya ialah..Sor Eng Hock.
ByM69.

0 comments: