Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Friday, 18 September 2009

Program Puteri Menyusur Akar - Kunjungan Menjelang SyawalAyer Hutam/Parit Shukor 17.09.09
Alhamdulillah, Pergerakan Puteri UMNO Bahagian Ayer Hitam telah mengunjungi Pakcik Zabdi buat kali kedua dalam siri program Puteri Menyusur Akar - Kunjungan Menjelang Syawal di Kampung Parit Shukor Darat tepat jam 6 petang pada 17 September 2009. Pakcik Zabdi menyambut kehadiran kami dengan senyuman. Beliau sedang menyiapkan pangkin. Katanya, anaknya yang tinggal di Kedah akan pulang beraya..Jadi boleh mereka duduk-duduk di pangkin sambil bercerita.
( Sumber http://puteriayerhitam.blogspot/Nurrie78)Bym69

0 comments: