Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Friday, 19 February 2010

..” You don’t worry I’ll teach you step by step”…

...” You don’t worry I’ll teach you step by step”…..” You don’t worry I’ll teach you step by step”…..” You don’t worry I’ll teach you step by step”…
Sungguh jelas.."STEP" itu telah di "STEP" by "STEP" KAN...dan STEP itu kita, sebagai insan MELAYU ISLAM ini, jangan lupa mengumpulkan bersama dan saling ingat-mengingati dan kita mesti "STEPLER" kan apa yang mereka buat terhadap kita.
Terbaru, Majlis Sambutan Maulidur Rasul. Cuba kita lihat Apa yang BOLEH dan Apa yang TIDAK BOLEH walaupun MALAYSIA BOLEH.
"Cubaan Guan Eng membatalkan perarakan Maulidur Rasul ini jelas membuktikan kepada kita bahawa kepimpinan Khalifah Cina Melaka ini adalah bersikap cauvinis , rasis dan berfikiran bahaya" ."tindakan Nik Aziz Nik Mat membatalkan sambutan Maulidur Rasul negeri Kelantan sangat mengejutkan". (Sumber MyKMU.net>Penghinaan dan cacian Adun PAS Cina mualaf ini ditujukan kepada Melayu bila ingin mengadakan Perarakan Maulidur Rasul.. dengan kata-kata “Melayu tidak boleh 'miss' berarak MaulidirRasul, Melayu tidak boleh keluar kampong kalau tidak boleh bermarhaban“Melayu tidak boleh 'miss' bubur Asyura. Jangan tidak buat moreh, begitu juga biarpun solat Isyak di rumah jangan sesekali 'miss' solat terawih”.(Sumber,Versi lanjut rujuk http://parpukari.blogspot.com/)Kalau anak JAntan DAN tidak DAYUS..mengapa hanya sentuh MELAYU dan UMNO sahaja,kenapa hormat sangat pada yang lain CINA. India. Mca. Mic. Gerkan. PPP. Apa Melayu dan UMNO ini terlalu HINA..siapa yang lebih HINA di TANAH MELAYU INI?..Inikah MIDDLE MALAYSIA...Bekicot..Genjek.. (ByM69)

0 comments: