Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Sunday, 7 February 2010

Terima Kasih YB.


Ayer Hitam.6.02.2010. Kami warga Umno Ayer Hitam Dan Dun Semarang mengucapkan terima kasih di atas kesudian YB. Datuk Ir. Dr.Wee Ka Siong Timbalan Menteri Pelajaran Malaysia yang sudi hadir merasmikan Program Peningkatan Sahsiah Disiplin Murid anjuran bersama KPM, JPN dan MAPAN Peringkat Negeri Johor Di SMKDM serta YB. Datuk Samsulbari Bin Jamali Dun Semarang yang turut hadir menjayakan program tersebut.Penyampaian Sijil Penghargaan kepada Wakil Pelajar Sekolah Menengah yang meryertai Program Peningkatan Sahsiah Disiplin Murid.Penyampaian Sijil Penghargaan kepada Wakil Pelajar Sekolah Randah yang meryertai Program Peningkatan Sahsiah Disiplin Murid.

0 comments: