Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Friday, 26 February 2010

Tahniah! Wanita UMNO Ayer Hitam..Sambutan maulidurasul paling awal.


Pt Hamid Ayer Hitam. 25.02.2010. TAHNIAH!,Sambutan Maulidurasul paling awal dan pertama telah berjaya diraikan dengan kerjasama Wanita UMNO Bhg Ayer Hitam, Jemaah Suarau At-Tawakkal dan penduduk Pt Hamid,Bertempat di Dataran R&R Dato' Sukiman Sahlan.
Seramai 600 hadirin telah hadir pada majlis ini terdiri dari penduduk persekitaran serta YB Dato' Samsolbari Bin Jamali Adun Semarang. Dalam ucapan alu-aluan YB Dato' Samsolbari, mengucapkan tahniah serta bangga di atas kerjasama jitu para Jemaah Surau At-Tawakkal,Pergerakkan Wanita UMNO bhg Ayer Hitam menjayakan majlis maulidurasul. ByM69.

0 comments: