Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Sunday, 20 December 2009

Syabas Dan Tahniah..UMNO Cahaya PUTERA..


Ucapan Tahniah dan syabas selayaknya diberikan kepada UMNO Cahaya PUTERA. Ketua Cawangan dan Semua AJKnya yang bergitu perihatin terhadap masyarakat sekitarnya. Walaupun ada yang mengatakan itu perkara terpencil, tetapi kalau tidak dimulai dari yang kecil, bila akan menjelmanya yang besar. Oleh itu janganlah mencaci, mencela UMNO dan Melayu. Mana pergi yang lainnya. Mungkin Pn. Yalliamah tidak kaya, bukan peguam, orang Estate mungkin tiada makna di hati mereka yang pudar sejarah yang tidak sayangkan Tanah Melayu. Pergilah ke Estate tersebut wahai rakan-rakan yang selalu mencela Kami Melayu dan UMNO..lihatla!.
Syabas untuk Tuan Zainuddin KC Cahaya PUTERA. Berita lanjut.http://umnocahayaputera.blogspot.com/
BY M69.

0 comments: