Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Saturday, 7 November 2009

Pemuda jumpa Jin"S di Perhimpunan Agong UMNO (Imbas Kembali)


Perhimpunan Agong UMNO 2009 yang bermula dari 13 Oktober hingga 16 September telah meninggalkan banyak kenangan manis. Antara kenangan manis yang dapat dirakamkan apabila AJK Pemuda Bahagian Ayer Hitam dapat berintraksi dengan Dato Jin Shamsudin seorang actor dan juga aktivis UMNO yang terus menerus setia dengan parti keramat ini. Dalam pertemuan singkat itu Dato Jin Shamsudin melahirkan rasa bimbang akan nasib untung generasi muda akan datang dan meminta Pemuda hari ini secara habis-habisan berjuang sebagai usaha kesinambungan wawasan kepimpinan terdahulu.
(Sumber Oleh sub_halid) By M69

0 comments: