Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Tuesday, 13 October 2009

Tahniah UMNO BAGAN PINANG


13.10.09 Ayer Hitam Batu Pahat.
TAHNIAH!! kami warga UMNO Bahagian Ayer Hitam mengucapkan syabas dan tahniah kepada UMNO Bagan Pinang di atas kejayaan Tuan Puan. Semuga kemenangan ini akan terus melenyapkan keceluparan manusia yang sering menghina bangsa seAgama sendiri.


Semuga kita warga UMNO sentiasa mendoakan kesejahteraan kepada semua,hindarkanlah sikap yang mencemarkan imej Agama, Bangsa dan Parti.
Pepatah jawa "Moyok mondok" (suka mengata orang lain akan terkena diri sendiri..siapa yang akan berkubur dan jadi kuda tunggangan...fikirlah sendiri).

0 comments: