Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Wednesday, 21 October 2009

Doa Eidulfitri DUN Semarang


Taman Suria Ayer Hitam 18 Okt - Sempena berakhirnya bulan syawal 1430 hijrah semua warga Dun semarang menadah tangan memohon kepada Allah SWT semoga negara kita di selamatkan dari bencana dan huru hara serta berharap dapat bertemu lagi pada bulan Ramadan dan bulan Syawal tahun hadapan. Siri sambutan Eidul fitri terakhir di laksanakan di rumah kediaman YB Datuk Samsol Bari Jamali ADUN Semarang / Ketua UMNO Bahagian Ayer Hitam dengan meriahya.
(Sumber sub_halid@yahoo.com.my)By M

0 comments: