Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Monday, 26 October 2009

PELAJAR POLY-TECH MARA GIAT LATIHAN KOMUNIKASI


SG. RAMBUT 25 OKTOBER - SERAMAI 25 ORANG PELAJAR POLY TECH MARA KAMPUR CAWANGAN BATU PAHAT BERKAMPUNG DUA HARI SATU MALAM DI KAMPUNG SG RAMBUT BAGI MELAKSANAKAN PROGRAM KHIDMAT MASYARAKAT DAN KERJA AMAL. PROGRAM INI YANG BERMULA PADA 24 OKTOBER INI DIISI DENGAN PELBAGAI AKTIVITI ANTARA LAIN IALAH ZIARAH KELUARGA MISKIN, SUKANEKA, BELAJAR ICT UNTUK WARGA KAMPUNG DAN LAIN-LAIN LAGI. TUJUAN UTAMA PROGRAM INI IALAH UNTUK MENGASAH BAKAT BERKOMUNIKASI PELAJAR DAN MEMBERIKAN PENDEDAHKAN KEPADA MEREKA AKAN REALITI SEBENAR MASYARAKAT LUAR BANDAR. PROGRAM INI DITUTUP SECARA RASMI OLEH YB DATUK SAMSOL BARI BIN JAMALI ADUN SEMARANG MERANGKAP KETUA UMNO BHG AYER HITAM. TURUT HADIR DIUPACARA PENUTUP INI IALAH ENCIK NIK ZAMHURI PENGARAH POLY TECH MARA BATU PAHAT DAN HJ ABD RAHMAN ZAINUDIN KETUA KAMPUNG SG RAMBUT.
(Sumber oleh sub_halid@yahoo.com.my)ByM69

0 comments: