Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Tuesday, 9 August 2011

YB DSBJ Bersama Rakyat.


Yong Peng, Kangkar Baru. YYB Datuk Hj SamsolBari Jamali Ketua UMNO Bhg Ayer Hitam menyampaikan hadiah cabutan nombor bertuah di majlis pemimpin bertemu rakyat di Pekan Kangkar Baru pada 19hb Jun 2011. Turut hadir di majlis tersebut ialah YB Datuk Ir. Dr. Wee Ka Siong Ahli Parlimen dan YB Lim Kee Moi ADUN Kawasan Yong Peng. Program tersebut di isi dengan persembahan 1 Malaysia dan ucapan motivasi kepimpinan untuk memajukan masyarakat beracuan 1 Malaysia (Sumber dan Foto S/U Halid Saat)

0 comments: