Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Monday, 22 August 2011

Mana ....Pembela Islam SeMalaya...

Adakah ini semua konperasi UMNO...mana pembela islam..yang mereka war war kan...Tahniah kepada Pemuda UMNO. Mengapa Pemuda lain tiada tindakan..tidur.dan sekongkol dengan penyebaranya. Kami warga DunSemarang amat kesal dan akan banghkit menentang sebarang pencerobohan terhadap agama Islam. Ingatlah..Komunis tidak berjaya bertapak di Tanah melayu ini..kerana orang Melayu bersatu dan teguh di Bawah Panji Panji islam..mereka yang menyokong komunis ketika itu adalah BONEKA KOMUNIS CINA.....ingatlah..ISLAM adalah segalanya.

0 comments: