Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Thursday, 27 May 2010

Mohan bongkak, Vell Paari biadab...jangan maaf orang ini..


Jangan maafkan orang seperti ini, menghina UMNO dan Melayu. Sudah cukup ilmu di dada untuk mengugut UMNO dan Melayu. Aku telah banyak buat penyelidikan tentang MIC, namun sejak Jepun datang dan komunis mengganas kemana mereka pergi..Apa mereka buat di tanah Melayu ketika itu, Siapa jadi Home Guard Melayu Cina Atau India. Siapa membela tanah Melayu ini..carilah cerita tentang MIC dan Perjuangan menentang Komunis...bersama orang Melayu. Sedarlah diri, kalau kamu di Singapura atau India dan berani berkata seperti menghina UMNO dan Melayu sudah pasti nama kamu telah hilang di alam Dunia ini. Awak cuyma layak naik kereta lEMBU DAN BERFIKIRAN DUNGU.
Apakah perlu saya minta maaf berkata sedemikian?...ByM69

0 comments: