Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Sunday, 16 October 2011

Program Galakan Usahawan DunSemarang

Kg Sawah Sagil. Ayer Hitam DunSemarang. Majlis penyampaian bantuan Usahawan di kawasan DunSemarang telah disempurnakan oleh YB Datuk Haji Samsolbari bin Jamali. Belaiu menyarankan dan menasihati para Usahawan agar "Apa sahaja bantuan yang diberi dapat dan boleh digunakan serta dimanfaatkan semaksimum mungkin. jangan mensia-siakan dan membazirkan peruntukan yang diberi begitu sahaja ujarnya.(Sumber berita dan Terima Kasih http://adun.johordt.gov.my/index.php/semarang. Blogger Pejabat Umno Ayer Hitam)

0 comments: