Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Sunday, 25 October 2009

KUMPULAN ZAPIN TAMAN SURIA DIDIK AHLI GUNA MASA LAPANG.


AYER HITAM 23 OKTOBER - GOLONGAN REMAJA SEKITAR TAMAN SURIA DAN TAMAN ROS AYER HITAM BERPELUANG UNTUK MENGGUNAKAN MASA LAPANG DENGAN PERKARA YANG BERFAEDAH APABILA KELAS BELAJAR ZAPIN DIBUKA SEMINGGU SEKALI DI BALORA ( BALAI ORANG RAMAI ) TAMAN SURIA. MENURUT PUAN ROHANI PENGAJAR ZAPIN TAMAN SURIA, KELAS ZAPIN DIBUKA SEMINGGU SEKALI DAN MASA PEMBELAJARANNYA SEKITAR 2 HINGGA 3 JAM.KATANYA LAGI, RAMAI IBU BAPA YANG BERMINAT UNTUK MENGHANTAR ANAK MEREKA BELAJAR ZAPIN KERANA AKTIVITI INI BOLEH MENGALIH ARAH KEGIATAN REMAJA DARIPADA KEGIATAN YANG SIA-SIA KEPADA KEGIATAN YANG BERFAEDAH DAN BERSASKAN ILMU.
(Sumnber SUB_HALID@YAHOO.COM.MY) By M

0 comments: