Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Sunday, 1 September 2013

SYABAS!!!!! SANDERS 20...ITU Bendera MALAYSIA.

 "Itu Bendera Malaysia" Tahniah Saudara ..anda Patriotik Tulen.
Menang Sorak Malaysia Tergadai ...
Takziah Saudara..anda Pak PandiR Tulen

Lihat siapa mereka di sebalik Melayu...
Adakah.. mereka ini ingin terus di beri AMARAN atau di BERI MUKA.....sedangkan Amerika yang tak pasal pasal pun tak mau BERI MUKA pada Syiria...Jangan salahkan sesiapa jika..bertambah ramai akan lebih BIADAP terhadap Negara, Bangsa Melayu dan UMNO...kerana asas tujuannya  hanya nak hapuskan UMNO dan Melayu.
Syabas kepada Saudara SANDERS 20..Anda Berani kerana Benar..sanggup memprtahankan Bendera Malaysia..sepatutnya anda di beri anugerah ..keberanian...kalau di medan perjuangan ..anda layak medapat anugerah Pingat Gagah Berani..ramai yang sekadar menjadi PENONTON dan tidak sanggup bertindak seperti anda...SYABAS,,kami sentiasa menyokong ANDA...Saudara SANDERS 20 (Nama tidak di ketahui)


0 comments: