Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Monday, 3 October 2011

Selamat Berjaya Calon PMR 2011 DunSemarangYB Datuk Hj Samsolbari Bin Jamali DunSemarang dan AJK Biro Pendidikan mengucapkan selamat maju jaya kepada calon PMR Dun Semrang dan Parlimen Ayer Hitam. Menjelang PMR 2011 pada 4.10.2011 Kami mendoakan agar semua calon dalam keadaan sihat sejahtera,mendapat pentujuk dari Allah SWT ketika menjawab kertas soalan dan tabah menghadapi rintangan yang mendatang. Kejayaan anda adalah kejayaan kami semua demi generasi masa hadapan.

0 comments: