Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Thursday, 20 June 2013

JEREBU ....Perhatian kepada Warga DunSemarang


20.06.13 Ayer Hitam. Jerebu telah melanda kawasan Ayer Hitam dan Persekirtarannya, Arahan PPD Batu Pahat semua sekolah di Daerah Batu Pahat di tangguhkan.
SMK Datuk Menteri telah mengarahkan para pelajar berehat dan bercuti mulai 20.06.13 (Khamis) Hingga
20.06.13(Jumaat). Semua aktiviti padang dihentikan.
Oleh itu di haraf semua Penjaga dan IbuBapa mengambil perhatian. terutama ahli masyarakat DunSemarang.IbuBapa dicadangkan membeli penutup habuk/Mask untuk anak mereka. DunSemarang YB Datuk Haji Samsolbari bin Jamali, dipohonkan agar dapat memberi peruntukan kepada para pelajar atau membekalkan penutup habuk atau mask bagi pelajar DunSemarang.

0 comments: