Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Saturday, 4 May 2013

Pt Semo....Patriotik.

 Pt Semo,Ayer Hitam DunSemarang. Majoriti penduduknya adalah Melayu Jawa. Rajin dan bersemangat waja. Mengkut lapuran dari Saudara Azman Ali, dengan penuh yakin dan keizinan Allah hampir 98% penduduk akan mengundi UMNO dan Bn, katanya. DSBJ Calon Dun Semarang adalah seorang yang terlalu hampir di hati penduduk dan proaktif mengatasi segala permasalahan masyarakat setempat. Ujarnya lagi...marilah kita semua mengundi UMNO dan BN yang telah banyak berjasa. Kalau kita UBAH ianya akan menambah MASALAH  jadi kita juga yang SUSAH....DAP akan tertawa berDEKAH-DEKAH sementara PAS akan menghirup HAMpasNYA,dan PKR akan terus bercaKaRan.
 Indahnya kampung Pt Semo
Jet Pejuang melambangkan Perjuangan Bangsa

0 comments: