Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Tuesday, 8 November 2011

BONUS DAP kepada kakitangan Awam yang meyokongnya.


kerajaan DAP akan mengu rangkan penjawat awam dan mena matkan perkhidmatan mereka yang tidak efi sien seperti yang dilakukan kera jaan China bagi mengurangkan bajet kerajaan.
Tahnuiah DAP..bagus ccadangan DAP itu, bahawa menamatkan perkhidmatan mereka yang tidak efisen adalah wajar dan TAPI..ganti yang baru. Biasanya kakiktangan awam yang tidak Efisen adalah dari kalangan mereka yang menyokong DAP PKR PAS ditempat kerja hanya cerita keburukan pemerintah dan segalanya tidak betul. patutlah mereka diberhentikan..TAHNIAH DAP..cuba buat STATISTIK di kaunter perkhidmatan Awam..siapa yang sering mengkritik kerajaan tetapi kerja langsung tidak berINTERGRITI. tAHNIAH dap TERUSKAN..HASRAT UNTUK menghapuskan mereka yang kurang Efisen, terutama penyokong DAP dan KONCO-KONCONYA. Tapi kamu jangan harap kami yang setia ini..membenarkan kamu DAP, memerintah negara TANAH MELAYU ini.

0 comments: