Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Friday, 4 February 2011

Lawatan MB Johor ke Pusat Banjir S.Agama Seri Bertam3-2-2011 Sri Aman/Yong Peng. Menteri Besar Johor Dato' Abd.Ghani Othman melawat mangsa Banjir di pusat pemindahan Banjir Sekolah Agama Seri Bertam, Yong Peng. Turut sama dalam lawatan itu YB.Datuk Haji SamsolBari bin Jamali,Ketua UMNO Bhg Ayer Hitam-ADUN Semarang, YB.Lim Kee Moi-ADUN Yong Peng,YB Datuk Muhamad Aziz Ahli Parlimen Sri Gaading dan pegawai serta jawatankuasa UMNO bahagian Ayer Hitam.
(Foto By FB Zainudin Mohidin / Sumber Berita SUBAH A Halid Saat) ByM69

0 comments: