Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Sunday, 18 August 2013

Mini Fun Flay Aero Rc DunSemarang.

Aero Rc Club Pt Raja,, DunSemarang Blogger menjemput dan mempersilakan para Belia DunSemarang dan Belia Bhg Ayer Hitam, ibubapa dan anak-anak Dunsemarang untuk menonton atau menyertai, dan sama sama menjayakan Pameran penerbangan Kapalterbang Kawalan Jauh yang di anjurkan oleh Aero Rc Club Pt Raja DunSemarang(Percuma). Para peserta terdiri dari Pilot Flayer Negeri Sembilan. Melaka dan Johor.
Setakat artikal ini disiarkan , seramai 60 peserta telah mendaftar untuk turut serta membuat pertunjukan menggunakan kapalaterbang serta heli masing-masing. Tiada sebarang bayaran dikenakan.
Fun Fly ini adalah sempena Hari Raya dan sambutan Bulan Kemerdekaan. Jika sambutan menggalakan dari masayarakat Dunsemarang, kami akan membuat Fun Flay di Sawah Sagil Ayer Hitam.Kepada sesiapa yang berminat menjemput kami di alu alukan..tiada sebarang bayaran di kenakan.

Hari : Ahad.
Tarikh : 18.08.13
Masa  : 8.00 pg hingga 2.00 ptg.
Tempat : Lapangan Terbang Lama Tanjung Laboh.

 F16 90mm Turbo Aero Rc Pt Raja
 Homemade F16 Aero Rc Pt Raja
 Tanjung Laboh Aktiviti mingguan.
 Latihan Penerbangan Tg Laboh
 Sawah Sagil Ayer Hitam
 Antara Aset Aero Rc Pt Raja...‘hexacopters"
Pekan Pt Raja Aero Rc Club Pt Raja

0 comments: