Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Thursday, 10 May 2012

Sejahtera UMNO ke 66 tahun

Selamat Ulang Tahun UMNO ke66. Kami mewakili warga UMNO DunSemarang mengucapkan sybas dan Tahniah kepada semua peneraju UMNO. Menyelamatkan Agama Bangsa dan Negara. Parti yang membangunkan Tanah Melayu dan Malaysia. Sumbangan amat berjasa pada umat melayu dan Malaysia, pembela umat lain yang bertandang di Tanah melayu. Bersykurlah wahai Melayu dan kaum lain di Malaysia ini. Kami akan kibarkan Bendera UMNO di ruangangkasa DunSemarang sekali lagi (Padang SMK Datuk Menteri). Hidup Islam. Hidup UMNO..Hidup melayu.Kami sedia membuat pertunjukan percuma jika ada permintaan. By Ajey Group.

0 comments: