Blog ini adalah berunsur bebas, tiada tekanan dari mana-mana pihak dan tiada Pembiaya. Sesiapa sahaja ahli UMNO Bahagian Ayer Hitam boleh menyumbang artikal demi Agama Islam, Bangsa dan Generasi kita.

MARI SYAHADAH

KEPERCAYAAN KEPADA tuhan. KEPERCAYAAN KEPADA ALLAH S.W.T. Wahai rakan-rakan yang belum MUSLIM. Tahniah kerana belajar menyebut nama ALLAH dan marilah sama-sama menyertai agama suci serta mengucap dua kalimah syahadah dan jadilah MUslim sejati. Ketika itu tulislah nama ALLAH sebesar mana yang kamu suka dan sebutlah sekuat mana yang kamu suka. MARI MENGUCAP. ByM69

Friday, 2 September 2011

Mat Sabu pilih penjara untuk di Gantung...Tai Ping..Go Peng..atau Yong Peng

Begitulah dungunya si Pengemis Mat Sabu...tak tahu sejarah Tanah Melayu pun ada para pengundi yang mengundinya menjadi ADUN..Siapa lebih DUNGU bagai LEMBU.. Selepas ini.... Pengemis Jalanan Si mat sABU akan membawa arak tuju baru untuk PAS...kasihan wahai ahli dan partinya...PAS akan bertuar wajah kepada PARTI ASAL SEBUT..Marilah kita mengundi PR PAS DAP PKR DAN KOMUNIS..jika ingin MELAYU dan Tanah Melayu ini runtuh...dan hancur segalanya..mari..mari...Kita besenkongkol..dengan mereka membunuh BANGSA dan AGAMANYA sendiri..Lihat..wajah siapa ..wajah siapa..anak MELAYU..iSTERI MELAYU...kita berdoalah satu hari nanti MAT Sabu dan anak-anaknya kan diheret oleh komunis ALAF BARU..pada waktu itu Mat Sabu akan tersenyum Bangga..BILA anak cucunya di ROGOL...DI SEKSA oleh PUAKNYA SENDIRI..Jangan lah menjadi MAT INDERA alaf 2011..kasihan anak cuccumu..Sebenarnya Mat INDERA amat menyesal akan keterlanjurannya...tapi kita semua tidak sedar..kerana penyesalannya sudah di penghujung jalan...apakah SI Mat Sabu mahu sekali lagi di gantung di penjara.. TAI PING...Go PENG..atau Yong Peng......buat lah pilihan sebelum terlambat..

0 comments: